Το "ποδηλατάκι" είναι συνέχεια του καταστήματος - ποδηλάτων που βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 50 μέτρα ανατολικά του δημαρχείου Χανιών στο κέντρο της πόλης. Ξεκίνησε αρχικά ως συνεργείο ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων υπό τη διεύθυνση του Ν. Χελιουδάκη το 1960 και πατέρα του ενός εκ των σημερινών μετόχων.
Στην πορεία έγινε και εμπορικό κατάστημα πωλήσεων και επισκευών ποδηλάτων και μοτοποδήλατων, σημείο πώλησης ανταλλακτικών, ειδών προστασίας αναλώσιμων, εργαλείων, αξεσουάρ και ρουχισμού για τους εποχούμενους δικυκλιστές.

Το"ποδηλατάκι" σήμερα στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα αποτελεί σημείο αναφοράς στο ποιοτικό & φτηνό ποδήλατο με δεύτερο υποκατάστημα - έκθεση στην Οδό Αποκορώνου.Όπως και πριν έτσι και τώρα σε  περίοδο εκτεταμένης οικονομικής κρίσης όπως της σημερινής, προσφέρει ποδήλατα που συνδυάζουν την τιμή, την ποιότητα και την αξιοπιστία.
Η εταιρεία μας είναι ο κύριος &μαζικότερος τροφοδότης ποδηλάτου στη Λαϊκή οικογένεια. Οι καλύτερες τιμές &η ποιότητα είναι ο στόχος μας. Παρέχουμε ποιοτικό ποδήλατο και ηχηρά brand names όπως η Bianchi, η Ferrini, η Shockbalze, η Bullet & η Ballistic.
 
Το "ποδηλατάκι" παρέχει με την αγορά ποδηλάτων των κατασκευαστών Bianchi, Bullet, Ballistic, εγγυήσεις για τα σκελετά των εν λόγω εταιρειών, που ξεκινούν από τα 3 χρόνια και φτάνουν στα είκοσι.
Το "ποδηλατάκι" παρέχει δωρεάν service (ρυθμίσεις σε ταχύτητες, φρένα, αιτιολογήσεις, ευθυγραμμίσεις) σε όλη τη διάρκεια ζωής των ποδηλάτων μας, δηλαδή από την αγορά τους από εμάς. Στα δωρεάν δεν περιλαμβάνονται οι φυσιολογικές φθορές σε αναλώσιμα μέρη του ποδηλάτου, η φθορές που προκύπτουν από "λανθάνουσα χρήση του δικύκλου.

 

 

Προσφορές
 
 
 
       

  E-mail:podilataki@gmail.com Facebook: Ποδηλατάκι Ποδήλατα

information:(+30) 2821088064

Κυδωνίας 6 Χανιά, Δήμος Χανίων, Νομός Χανίων, Πειφέρεια Κρήτης Ελλάδα 

 

 Χάρτης Έδρας


   

Powered By istosch data &web centrer 2009-2018
podilataki, cheapBikes, sportBikes (constractor istosch data &web center, shop-constractor istosch data &web center 2017, 2018 all rights reserved) © 2018