Κατάστημα

Το "ποδηλατάκι έχει μεγάλη και σταθερή πορεία στην πόλη των Χανίων από το 1960, όπου σε ηλικία 16 ετών ο Χελιουδάκης Νίκος ανοίγει το κατάστημα στο χώρο που βρίσκεται και σήμερα. Αντικείμενο εργασίας ήταν οι επισκευές και οι ενοικιάσεις σε ποδήλατα και μηχανάκια.

Εκείνη την εποχή υπήρχαν τα αντρικά ποδήλατα (διπλοσκέλετα και μονοσκέλετα), τα κουρσάκια (κλασσικά ποδήλατα χωρίς ταχύτητες) Ευρωπαϊκής παραγωγής. Τα γερμανικά Gerrig, Vismarg, Phoinix, Flandra, τα Βρετανικά Phillips, BCA.                                  

1965:Βγαίνουν στη μαζική παραγωγή και το εμπόριο οι κούρσες( αγωνιστικά ποδήλατα) Αγγλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.       

1967-1968:Ο Ν. Χελιουδάκης φέρνει τα πρώτα παιδικά με σαμπρέλα. 1970: Φέρνει τα πρώτα MTB Velamos (Τσεχοσλοβακίας)και τα ESKA κούρσες (Τσεχοσλοβακίας), MTΒ.            

1974 και μετά:Αυξάνονται γενικά οι πωλήσεις ποδηλάτων. Τα ποδήλατα χρησιμοποιούνται ακόμα ως μέσο βασικό μεταφοράς αλλά και τα παιδικά ποδήλατα ως μέσο ψυχαγωγίας..              

1992:Έρχεται στο μαγαζί ο Μαραγκουδάκης Γιάννης ως βοηθός Χειμώνα και Καλοκαίρι. Παράλληλα τα καλοκαίρια της δεκαετίας του '80 και '90 απασχολείται και ο Χελιουδάκης Γιάννης.    

2004:Βγαίνει στη σύνταξη ο Χελιουδάκης Νίκος και κάνουν έναρξη οι Χελιουδάκης Γιάννης. και Μαραγκουδάκης Γιάννης, ως υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος ο πρώτος και ως υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος ο δεύτερος. Έτσι ουσιαστικά το Ποδηλατάκι περνάει σε ένα άλλο νέο κύκλο και εποχή.

 

Το ποδηλατάκι απευθύνεται:      

Α)Με (Clermont & Storm Bikes).Σε όσους αναζητούν φθηνή λύση στην αγορά ποδηλάτου και για όσους θέλουν το ποδήλατο για ελάχιστη χρήση, που δεν ξέρουν αν θα το χρησιμοποιήσουν.                        

Β)Με (Ballistic, Bullet, Lamborghini). Σε όσους αναζητούν ποιοτικό ποδήλατο χωρίς μεγάλο κόστος. Κατάλληλα για πολύ χρήση, με ελαφριά, γρήγορα, ανθεκτικά και αισθητικά όμορφα σκελετά αλουμίνιου.                                      

Γ)Με (Bianchi). Σε όσους ψάχνουν την απόλυτη ποδηλατική εμπειρία. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, παράδοση στην παραγωγή ποδηλάτων αγωνιστικού προσανατολισμού 120 χρόνων, τεχνογνωσία την κατασκευή σκελετών απλής, διπλής και τριπλής διατομής, υβριδικά αλουμινίου και cabron. Παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο που μπορεί να είναι και προσιτός οικονομικά.

 
 

Προσφορές
 
 
 
       

  E-mail:podilataki@gmail.com Facebook: Ποδηλατάκι Ποδήλατα

information:(+30) 2821088064

Κυδωνίας 6 Χανιά, Δήμος Χανίων, Νομός Χανίων, Πειφέρεια Κρήτης Ελλάδα 

 

 Χάρτης Έδρας


   

Powered By istosch data &web centrer 2009-2018
podilataki, cheapBikes, sportBikes (constractor istosch data &web center, shop-constractor istosch data &web center 2017, 2018 all rights reserved) © 2018